Bine ati venit la Medico-Jobs

Medico Jobs: Recrutare Medicala este o agentie specializata în recrutarea personalului medical si are ca scop plasarea fortei de munca din domeniul medical în în tarile cu sisteme sanitare foarte dezvoltate – in Uniunea Europeana, in special Franta. Obiectivul nostru principal este sa facilitam candidatilor specializati în domeniul medical gasirea unui loc de munca în strainatate care sa coincida cu specializarea si cerintele financiare dorite.

Candidatii nostri sunt: medici/doctori, anestezisti, asistenti meditali, radiologi, psihiatri, medici dentisti care doresc sa lucreze pe piata muncii in special din Franta, dar si din celelate tari europene (Marea Britanie, Germania, tarile scandinave, etc). Ne ocupam de toate demersurile, singura responsabilitate a candidatului fiind pregatirea profesionala si abilitatile care sa-l recomande pentru locul de munca dorit.

                                                                                                                                               

Publicaţi gratuit articolele voastre în limba franceză graţie colaborării excepţionale pe care o avem cu JFCC:

Image jfcc

JFCC este un jurnal de tipul acces liber (open access), cu un comitet editorial tip « peer review », care publică cazuri clinice în toate domeniile medicale (valabil pentru medici, asistenţi şi kinetoterapeuţi). E suficient să accesaţi site-ul www.jfcc.fr şi să completaţi formularul necesar pentru evaluarea articolului. Nu rataţi această ocazie excepţională.

                                                                                                                                               

Publicaţi gratuit articolele voastre în limba engleză graţie colaborării excepţionale pe care o avem cu OAJPC:

Image oajpc-150x150

OAJPC este o companie internaţională bazată în Franţa care publică jurnale şi cărţi, având ca scop simplificarea procesului editorial pentru autori.

OAJPC publică articole evaluate de medici din aceeaşi specialitate în jurnale online, în diverse domenii: medicină, biologie, artă, tehnologie, ştiinţe. Puteţi găsi jurnalul dedicat specialităţii voastre accesând site-ul www.oajpc.com. Nu rataţi această ocazie excepţională.

                                                                                                                                               

 

Partenerii noştri:

JoobleJooble | Joburi medicină | Joburi România