Bine ati venit la Medico-Jobs

Medico-Jobs: este o agenție specializată în recrutarea personalului medical și are ca scop plasarea forței de muncă din domeniul medical în țările cu sisteme sanitare foarte dezvoltate – în Uniunea Europeană, în special Franța. Obiectivul nostru principal este să facilităm candidaților specializați în domeniul medical găsirea unui loc de muncă în străinatate care să coincidă cu specializarea și cerințele financiare dorite.

Candidații noștri sunt: medici/doctori, anesteziști, asistenți medicali, radiologi, psihiatri, medici dentiști care doresc să lucreze pe piața muncii în special din Franța, dar și din celelalte țări europene (Marea Britanie, Germania, țările scandinave, etc). Ne ocupăm de toate demersurile, singura responsabilitate a candidatului fiind pregătirea profesională și abilitățile care să-l recomande pentru locul de muncă dorit.

                                                                                                                                               

Publicaţi gratuit articolele voastre în limba franceză graţie colaborării excepţionale pe care o avem cu JFCC:

Image jfcc

JFCC este un jurnal de tipul acces liber (open access), cu un comitet editorial tip «peer review», care publică cazuri clinice în toate domeniile medicale (valabil pentru medici, asistenţi şi kinetoterapeuţi). E suficient să accesaţi site-ul www.jfcc.fr şi să completaţi formularul necesar pentru evaluarea articolului. Nu rataţi această ocazie excepţională.

                                                                                                                                               

Publicaţi gratuit articolele voastre în limba engleză graţie colaborării excepţionale pe care o avem cu OAJPC:

Image oajpc-150x150

OAJPC este o companie internaţională din Franţa care publică jurnale şi cărţi, având ca scop simplificarea procesului editorial pentru autori.

OAJPC publică articole evaluate de medici din aceeaşi specialitate în jurnale online, în diverse domenii: medicină, biologie, artă, tehnologie, ştiinţe. Puteţi găsi jurnalul dedicat specialităţii voastre accesând site-ul www.oajpc.com. Nu rataţi această ocazie excepţională.

                                                                                                                                               

 

Partenerii noştri:

JoobleJooble | Joburi medicină | Joburi România